Content

1. Voor wie is Milobi.com?

Milobi.com is voor een ieder die in contact wilt komen met een Surinaamse man of vrouw die in Nederland, Suriname of elders op de wereld woont. Milobi.com is er ook voor mensen die "iets" hebben met Suriname of Surinamers. Ben je 18 jaar of ouder en herken jij je in het bovenstaande? Meld je dan nu gratis aan!

2. Hoe word ik lid van Milobi.com?

Heel simpel, vul het aanmeldformulier in! Hierna krijg je een email met een bevestigingcode en een link om je aanmelding te bevestigen.De bevestigingscode kun je op de site invullen of je kunt simpelweg klikken op de link. Nadat je je aanmelding hebt bevestigd, wordt je een Gratis lid. Met dit gratis abonnement kun je profielen van andere leden bekijken en kijken hoe de site werkt.

3. Waarom zou ik een betaald abonnement nemen?

Een betaald abonnement heb je nodig om in contact te komen met andere leden. We kennen 2 soorten betaalde abonnementen: Silver en Premium abonnement. Met het Silver abonnement kun je onbeperkt berichten versturen en ontvangen naar andere leden en je hebt vele andere mogelijkheden die je niet hebt bij een Gratis abonnement. Wil je nog meer mogelijkheden zoals direct kunnen chatten met een ander lid of je profielfoto helemaal bovenaan de site hebben zodat het extra opvalt, dan kies je voor het Premium abonnement.

4. Hoe maak ik snel kans op een leuke date?

Het is belangrijk dat je een profielfoto plaatst bij je profiel en je profiel zo volledig mogelijk invult. Zo krijgen andere leden een betere indruk van je en is de kans groter dat je contact hebt met een lid met dezelfde interesses.

5. Waarom wordt mijn profiel niet gevonden via Vind mensen?

U heeft nog geen profielfoto geplaatst. Zolang u geen profielfoto plaatst wordt u niet gevonden door andere leden.